Verzorging

U hebt keuze uit produkten

PackShotVoor een juiste verzorging en styling van uw haar beschik ik over een ruim assortiment aan produkten. U hebt keuze uit produkten van het exclusievere merk Fuente of het meer trendy merk Matrix voor een aantrekkelijke prijs.

Fuente

De oorsprong van Fuente is gevonden in het allerbeste van de ongerepte Spaanse natuur. Minerale bronnen, uitgestrekte tarwevelden en een grote verscheidenheid in kruiden die de streken Andalusië en Meseta ons bieden.

De naam FUENTE (letterlijk vertaald: bron/fontein) is vernoemd naar het Spaanse meer Laguna Fuente de Piedra. Een plaats van pure schoonheid waar duizenden flamingo’s bijeen komen, omdat ze bij dit meer hun favoriete rustplaats vinden.

Fuente is een zeer exclusief product, dat uitsluitend bij kappers gebruikt wordt die dezelfde visie hebben als Fuente, dit na een gedegen voorlichting, opleiding en training.
Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een prachtig, glansrijk eindresultaat.

Fuente concept

  1. Biologisch afbreekbaar
  2. Geen dierlijke ingrediënten/niet op dieren getest
  3. Maximale geconcentreerdheid
  4. Natuurlijke grondstoffen
  5. Allerhoogste kwaliteitsniveau
  6. Persoonlijke aandacht en verzorging

De totstandkoming van de productlijn van Fuente is gebaseerd op pure organische, natuurlijke ingrediënten en plantenextracten.
Het unieke karakter, ontleend aan plantaardige ingrediënten is een nieuw complex van gehydroliseerde tarweproteïnen en essentiële etherische vetzuren, die zorgen voor zowel proteïne (opbouw) en vochtregulering (handel baarheid).

Het concept is eenvoudig van ontwerp maar toch afdoende en richt zich duidelijk op de betere kapper.

Matrix

Haar Expressie in Venray werkt met de professionele producten van Matrix, dat wereldwijd door 300.000 kappers wordt gebruikt. Matrix heeft een uitgebreid assortiment producten voor elke haarbehoefte en ieder haartype. Dankzij voortdurende technologische innovaties kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde producten, die altijd kwaliteit leveren.

Wilt u haarverzorging voor een aantrekkelijke prijs? Probeer dan eens de overzichtelijke verzorgingsproducten van Total Results. Bent u op zoek naar trendy stylingproducten? Design Pulse heeft voor elke look een bijpassend product. Maar ook voor haarkleuring heeft Haar Expressie voor u het juiste Matrix product. Ontdek bijvoorbeeld COLORINSIDER, onze geurloze ammoniavrije haarkleuring met optimale grijsdekking en intense kleurresultaten. Bezoek onze salon voor een persoonlijk advies.