Peggy Sengers-Janssen

Jaren van ervaring!

Ik ben mijn opleiding begonnen in 1988 op de kappersacademie in Venlo.
Hier heb ik in 2½ jaar mijn kappersdiploma’s behaald, waaronder het Dames- en Herenvak en het diploma voor Topstyliste. Tijdens mijn opleiding heb ik in diverse kapsalons in Venray stage gelopen, waarna ik in een van deze salons 9 jaar werkzaam ben geweest. In deze salon heb ik veel ervaring opgedaan in klassieke coupes, opsteekkapsels, bruidskapsels, kleuradviezen, watergolven en permanenten.

IMG_0513bewwofc

Daarna kreeg ik de kans om in een jong groeiend bedrijf te gaan werken, met de nadruk op de nieuwste trendy coupes. Hier heb ik veel geleerd over nieuwe Freestyle kniptechnieken en kleurtechnieken.
In de ruim 6 jaar die ik in deze salon werkzaam ben geweest, heb ik ook 2 jaar als vakdocente jonge leerlingen opgeleid.

Medio 2005 ging dan een grote wens in vervulling, ik ben een ambulante kapsalon begonnen waarin ik mijn eigen visie en vakkennis gebruik om de mensen thuis zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In juni 2011 heb ik de stap gezet om mijn eigen salon aan huis te beginnen. In een prachtige, rustgevende omgeving kan ik de mensen weer net dat beetje meer bieden en mijn expressie nog beter tot zijn recht laten komen.

Peggy Sengers-Janssen